Beoordelingen van Kichi Gouda

Recente recensies

5.0
Suzanne
26 januari 2022

Heerlijk, favoriet blijven chef roll en gefrituurde garnaal!

Peet van Os
26 januari 2022

Niets veranderen helemaal top

Ron Kompeer
25 januari 2022

Zeer hoge kwaliteit. Verse producten. Bezorging uitstekend!

Jolanda Hamoen
22 januari 2022

Heerlijk!

E.M.Z
22 januari 2022
N
15 januari 2022
marianne
15 januari 2022

Alles was weer erg lekker en prima in orde. De bezorging was stipt.

de Boer
15 januari 2022

De bestelling: Voor 47 euro besteld. Hierdoor gratis sushi roll. Besteld voor 1800u. Opmerking geplaatst: verzoek voor gratis roll: niet vlees maar vis. De levering: Bezorgd om 17:05u, eten koud, extra roll met vlees (kip), jammer moeten weggooien, ... En geen spaarpunten bijgeschreven, ...

Sam van der Zanden
12 januari 2022

Vaste klant - al jaren! Beste sushi van Gouda.

H
12 januari 2022

Great sushi

Ineke
10 januari 2022

Jammer dat de warme gerechten koud waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
10 januari 2022

Weer helemaal top! Rondje koud, rondje warm. Bezorging was wat laat, maar daar werd keurig over gebeld.

Lenie
9 januari 2022

Het smaakte ons weer geweldig, we hebben echt genoten van de heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
8 januari 2022

Prima als altijd. Vrees dat door de drukte de wasabi en gember er niet bijzaten. Volgende x beter, fijn dat het lekker druk is voor jullie.

Gerben
8 januari 2022
Yvonne en Boaz
7 januari 2022

Snelle bezorging en het was heerlijk. Tot de volgende keer

Peter van Lier
7 januari 2022
Gijs
6 januari 2022

Er gaat niks boven het eten bij Kichi restaurant zelf. Dit kan en mag nu niet. De afhaalservice was ook weer geweldig. Het wordt met veel zorg klaargemaakt. De warme gerechten worden zo laat mogelijk voorbereid en meegegeven.

Petra
5 januari 2022

Super kwaliteit! Genieten, veel keus. Prettige service. Wij komen / bestellen graag bij Kichi.

Heleen
5 januari 2022

Weer heerlijke sushi!

Eline
5 januari 2022

Overheerlijk gegeten, vooral de Tempura Roll, Nori Roll en Tokyo Roll zijn bij ons favoriet. Het flesje Sho Chiku Bai sake erbij was heel erg lekker! Hartelijke groet uit Haastrecht, Eline en Yke

Mark
5 januari 2022

Netjes op tijd. Beste sushi in town!

Karina
2 januari 2021

Uitstekende sushi en helemaal gelukkig met de softshell crab.

Nethew
2 januari 2021
Diecke De Wit
1 januari 2021

Altijd top.

De Groot
1 januari 2021

Al jaren lang genieten we elke keer weer van de sushi. Verse producten, goede rijst en uitstekend gebalanceerde sushi gerechten. Het hele gezin, inclusief kinderen van 9 en 12, is groot fan van jullie restaurant!

Jette
1 januari 2021

Precies op tijd en het was heerlijk :)

Vanessa
30 december 2021
Ron van der A
30 december 2021

Eten was helaas niet warm

Ester
28 december 2021
L,eon Turlings
26 december 2021

Eten afgehaald, was op tijd klaar heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Swets
26 december 2021

Uitmuntende sushi en sashimi. Vers bereid en dat proef je.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stolk
26 december 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lana
23 december 2021
Thomas
18 december 2021

Eten was heerlijk en precies op tijd opgeleverd

Aafke
16 december 2021

Haarlijn gegeten.

Rianne
15 december 2021

Verse sushi van topkwaliteit!

A&G
13 december 2021

Zoals altijd: heerlijk! Kichi heeft de beste sushi van Gouda. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
12 december 2021
Maike Koenis
11 december 2021

Zoals altijd was het weer fantastisch!!

Blom/van Os
11 december 2021

Super vers en mooi op tijd. Heerlijk.

Annette
9 december 2021

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi...geen betere te vinden in Gouda!

Noor
7 december 2021

Ik kom hier al jaren, en het is elke keer weer net zo geweldig. Verslaat alle andere plekken in Nederland waar ik sushi heb gegeten. Heerlijk!

Bosman
5 december 2021

Was weer heerlijk!!!

Anjo den Ouden
5 december 2021

Het was super lekker!! Heerlijk.... Bezorging prima!!

Van der Hoog
3 december 2021

De beste sushi! Inmiddels 1 x in restaurant zelf gegeten en 3x besteld. Alle keren waren super!

Jolanda Hamoen
2 december 2021
C.S
27 november 2021

Altijd heerlijke sushi!

WIllem Kastelein
25 november 2021

Even,….. wat een geweldige kwaliteit, smaken zo puur, de liefde voor goede voeding en het verrassen van de klant is zo aanwezig in de gerechten!! Mijn meiden hebben gesmuld! En ik ook🤗

Bont Spee
25 november 2021

Super 😀

Nanne
22 november 2021

Bezorgtijd wel wat lang, wsch druk in het weekend. Verder niks op aan te merken, kwaliteit van het eten was erg goed en een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
19 november 2021

Heel erg lekker, echt een aanrader.

Fleur
17 november 2021

Heerlijke verse sushi en snelle service!

Astrid
15 november 2021

Alles was super lekker. Enige verbeterpuntje was dat de warme gerecht niet zo heel warm aankwamen. Maar als nog echt een aanrader in Gouda.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aletta
10 november 2021

Heerlijk gegeten Minpuntje:koude en warme gerechtjes zaten bij elkaar zodat we lauwe maki hadden.

Hans
10 november 2021
Heleen
8 november 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi en snel bezorgd! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
7 november 2021

sushi was weer heerlijk, bezorging stipt. Maar helaas was de sushi nogal ruw behandeld, door elkaar geschud en dus gedeeltelijk stuk.

Lana
30 oktober 2021
Nils
25 oktober 2021

Erg lekkere sushi, de kwaliteit is aanzienlijk beter dan waar ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tse
24 oktober 2021

Allereerst was de bezorging perfect aangekomen op de aangegeven tijdstip. Zeer fijn, want wij hadden zelf ook nog iets gekookt voor de kinderen. Zo konden we gezamenlijk eten. Kwalitatief waren de sushi goed. Smaak was uitstekend, alleen bij sommige sushi was er te veel rijst gebruikt. Ik heb het idee dat er geen sushi rijst is gebruikt of het is te lang doorgekookt, waardoor de rijst iets te zacht was. Het enige minpuntje was dat de yakitori compleet koud was bij aflevering. Vandaar 4 sterren, eigen een 5 met een klein minnetje. Ga zo door!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
23 oktober 2021
kees
18 oktober 2021

het was weer heerlijk

Carlijn Binnerts
18 oktober 2021

Zoals altijd fantastisch gegeten! Ga vooral zo door👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Focko van Dantzig
17 oktober 2021
Wessel
17 oktober 2021

Érg lekker eten en vriendelijk personeel. Aanrader!

Marianne
17 oktober 2021

Heerlijk en super vers!

Paul van Amstel
16 oktober 2021

Voor de allerlekkerste sushi in Gouda & omstreken moet je gewoonweg hier zijn. Dank voor deze tongstrelende lekkernij! m(_ _)m

Bont Spee
15 oktober 2021

Super 👍

Marianne
15 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten. Verse zalm, heerlijke sticky yakitori, altijd een succes :)

Hans
14 oktober 2021

Prima zoals altijd. Eerst een rondje sushi, daarna een rondje warm (vis en vlees). Alles even lekker.

ellen
11 oktober 2021

Super verse suchi!!! Bezorging was precies op tijd

Nanne
10 oktober 2021

Alles was weer van goede kwaliteit. 1 klein verbeterpunt is dat de fijne kool / sla bij de gyoza erg nat was geworden. Ik weet zelf niet zo goed hoe dat voorkomen kan worden bij bezorging. Verder was ik bijzonder tevreden, dankjewel!

Bjorn
10 oktober 2021
MS
3 oktober 2021

Heerlijk vers, goede smaken en op tijd geleverd! Aanrader!

Brechje
3 oktober 2021

Heerlijke super verse sushi, zoals altijd en werd verrassend snel geleverd. Top!

Suzanne
18 september 2021

Super snelle levering, en heerlijk eten! Lief dat de opmerking over stokjes voor kinderen gelezen en meegegeven was! Dank je wel!

Tom
17 september 2021

Constante hoge kwaliteit. Onze nr 1 in de regio!

PvdZ
14 september 2021

Zoals eerdere ervaringen, heerlijk gegeten, snelle bezorging! Top!

marjolijne
12 september 2021

Volgens afspraak geleverd op tijd en een heerlijke maaltijd. Een aanrader voor iedereen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edo
7 september 2021

Super, heerlijk gegeten.

Patricia
7 september 2021

Wat kan ik toevoegen aan 2x vijf sterren? Als je echt wilt genieten bestel je sushi en sashimi bij Kichi. Mooi op smaak en vers. Bezorging vriendelijk en op tijd.

Femke
4 september 2021

Heerlijk

Arjanne van der Bijl
2 september 2021

jammer was dat de pittige tonijnrol niet zo pittig was als ik gewend ben en dat ik had gevraagd om als extra rol geen vlees te gebruiken maar een vis, we toch vlees krijgen. Daarnaast geef ik altijd aan minder potjes wasabi etc te willen omdat we dat niet gebruiken, maar krijg er wel altijd veel meer dan gevraagd. Zonde want dat gooi ik toch weg. Verder was het weer erg lekker! Dank en groeten Arjanne

Erik van Weeghel
30 augustus 2021

wij hadden de sushi box voor 2 besteld en het was een heerlijk afwisselende doos, verschillende soorten sushi en sashimi die allemaal uitstekend smaakte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
29 augustus 2021

Super vers en heerlijk van smaak! Bestelling stond netjes klaar op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Hennen
27 augustus 2021

In Gouda en omstreken is er echt geen betere Sushi / Japanner. Alle grote ketens kunnen hier een puntje aan zuigen. Ga zo door Kitchi!

Brouwer
10 augustus 2021

Om af te halen een hele mooie complete kaart. Helaas wonen we niet in de buurt.

Mark
10 augustus 2021

Uitstekende kwaliteit zoals we van Kichi gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanae
9 augustus 2021

Heerlijke kwalitatieve sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

*
7 augustus 2021
Nabila
3 augustus 2021

Het eten was heerlijk. Vis was vers smullen maar!

Gerard endenburg
1 augustus 2021
Hans
31 juli 2021

Uitstekend als altijd!

Blom
28 juli 2021

Menu van KICHI op eigen website is zoveel beter dan via thuisbezorgd. We genieten van de salade met licht gegrilde tonijn en wasabi dressing! Deze bestelling miste we 1 van de 2 bestelde yakatori, maar dat is een incident. Ik blijf hier bestellen, gegarandeerd vers en topkwaliteit. De gebakken rijst topfavoriet bij onze kids 👍

Maurice
24 juli 2021

Mooi vers en vooral lekker eten! 🙏🙏🙏

Eline Witteveen
24 juli 2021

De sushi en sashimi van Kichi zijn altijd weer een feestje. Onze favorieten zijn de Tempura Roll, de Nori Roll en de Unagi Maki. Ook nu weer thuis heerlijk van gesmuld, afhalen werkt super netjes op tijd, wij zijn erg tevreden😃

de Boer
23 juli 2021

Lekker eten, jammer dat de California temaki in plaats van met krab gevuld was met een surimi krab stick. Deze Surimi is gemaakt van witvis met een krab-smaakje. Geen krab dus!!!

.
22 juli 2021
Femke
17 juli 2021

Heerlijk zoals altijd!

Onno Moret
13 juli 2021
Achterberg
11 juli 2021

Correcte bestelling, en keurig op tijd afgeleverd. De kwaliteit was uitstekend.

Frederiek van Wickeren
10 juli 2021

Het was dit keer nog lekkerder dan de andere keren :) De krab en paling sushi rol echt super!

U.S.
10 juli 2021
David
7 juli 2021
Dennis
6 juli 2021

Gewoon weer beste van Gouda en omstreek. Snelle bezorging, heerlijk eten en zelfs een extraatje erbij gekregen. Top top top

Jaco Baars
3 juli 2021

Sushi was weer van sublieme kwaliteit zoals we gewend zijn . Jullie steken met kop en schouders boven de rest uit hier

van Nes
3 juli 2021

Alles perfect

Danny Maas
30 juni 2021

Zoals altijd, uitstekende kwaliteit. Was weer heerlijk!

Barbara Holthuijsen
26 juni 2021

Was weer super lekker, de beste in gouda.

van Driel
22 juni 2021

Het eten was lekker, alleen de wachttijd was heel lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j m
18 juni 2021
Jade
16 juni 2021

We bestellen al ongeveer 7 jaar regelmatig sushi en ander Japans eten bij Kichi en in al die tijd zijn we nog nooit teleurgesteld geweest. Fantastisch eten; vers en mooi bij elkaar gezochte smaken voor de sushi. Bezorging is altijd top: eten is goed verpakt en je krijgt meer dan genoeg wasabi / sojasaus / setjes met eetstokjes erbij. Een aanrader!

Onno Moret
11 juni 2021
Kim Bont
6 juni 2021

Een dikke 10+. Altijd weer een genot

Burger
5 juni 2021

Leverantie was wederom niet compleet .

Iris
5 juni 2021
Marc
5 juni 2021

Altijd goed en deze keer was de sushi nog perfect van temperatuur ook, de kwaliteit zoals je in het restaurant krijgt.

Noor
28 mei 2021

Altijd weer super lekker!!!

Boudewijn
24 mei 2021

Smaakte heerlijk en perfect op tijd klaar. Hoop binnenkort weer bezorgen Moordrecht mogelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kroeze
24 mei 2021

Uitstekend. Warme gerechten mogen iets warmer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidy
22 mei 2021

Alles was weer heerlijk. Goed verzorgd en op tijd bezorgd. Genieten !!

Kees Albers
22 mei 2021

Als je regelmatig Sushi eet van Kichi, heeft dat één nadeel, alle Sushi van elders is dan plotseling niet meer lekker. Het was weer overheerlijk en ik hoop nog regelmatig terug te komen.

Maureen
21 mei 2021

Heerlijk vers, smakelijk en op tijd!!! Een aanrader!

Alexander
21 mei 2021

Wederom:TOP!

Tom
20 mei 2021

Topper! Beste sushi in de ruime omgeving

marjolijne hanegraaf
16 mei 2021

Weer heerlijke maaltijd

Nanne
15 mei 2021

Precies op tijd, eten was weer heerlijk! De dorade was iets wat we ook zeker nog eens bestellen.

Joke
28 april 2021

Als vanouds prima geregeld en voortreffelijke sushi’s

Wout
28 april 2021

Kwaliteit is, als altijd, hoog. Bezorging zelfs iets eerder dan gewenst! Waar zie je deze combinatie?

Sven
27 april 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten bij Kichi, Sowieso het beste sushi restaurant in Gouda!

Annick
27 april 2021

Er zat een haar op de sushi en het was niet de mijne.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
27 april 2021

Uitstekende kwaliteit, alles vers en goed bereid. Fijn dat dit kan.

Ralph
26 april 2021

Het blijft heerlijk de sushi van Kichi. Mooie rijst, niet te droog, prachtige vis. Heb wel het idee dat de variatie in verschillende rolls wat minder is geworden maar zolang de kwaliteit hoog blijft zullen we blijven bestellen

Sophie
18 april 2021

Beste sushi die ik in Nederland heb gegeten! Altijd super vriendelijke mensen. Bestel nooit meer sushi ergens anders 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
18 april 2021

Zoals altijd: prima. Heerlijk gegeten.

Bouwmeester
17 april 2021

Heerlijk! Altijd verrassend, onwijs lekker en vers. Smaakt naar meer 😋

Corinne
17 april 2021

Leuk dat Kichi qua bezorging ook uitgebreid is met heerlijke warme Japanse gerechten. Fantastisch lekker gegeten, bezorging ook keurig op tijd. Aanrader!

Natasja
16 april 2021
Sigrid verheul
9 april 2021

Het was wee4 heerlijk!

Tosca
9 april 2021

Zoals altijd op tijd klaar en alles was weer heerlijk! Sushi haal je bij Kichi.

Suzanne
9 april 2021

Heerlijk eten en super snelle service!

AvB
8 april 2021
Patricia
5 april 2021

Top

henk
5 april 2021

Prima sushi, netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esra
5 april 2021

Weer heerlijke verse sushi gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Piet de Vos
5 april 2021

Heerlijk weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
4 april 2021

De sushi was weer heerlijk! Zalm en tonijn van superkwaliteit!! Terriyakisushi was erg lekker! Nog bedankt daarvoor 🙏

Sluiter
3 april 2021

Het was weer helemaal top!

Barbara
3 april 2021

Was weer super

Huisman
2 april 2021

Het was heerlijk.

Vanessa
2 april 2021

Het was weer zoals altijd heerlijk. Bezorging ook prima. De bezorger belde na bezorging om aan te geven dat hij iets was vergeten. Dit werd alsnog bezorgd. Kortom goede service! Verder vinden we de sushi van Kichi toch het allerlekkerst van alle sushi aanbieders in Gouda.

Rody
1 april 2021

Fantastisch. Altijd goede kwaliteit!

Henk
28 maart 2021

We hebben weer heerlijk (zoals gewoonlijk..😁) gegeten..!! Top !!

wouter
28 maart 2021

supersnel geleverd en erg lekker

Patrick van den Bovenkamp
26 maart 2021

Eenzaam aan de top

Niels
22 maart 2021

Beste sushi in Gouda, verse ingrediënten, kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ketel
22 maart 2021

Altijd weer heerlijk jullie sushi alhoewel ik liever bij jullie aan tafel zit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TWM
22 maart 2021

Eten was heel erg lekker maar helaas waren de warme gerechten waaronder een ossenhaas van bijna 20 Euro al koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim vd Zanden
21 maart 2021

Zoals gewend, weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leny
21 maart 2021

Eten was oké, maar zeker géén Dadawan kwaliteit en zeker duurder.

Vanessa
19 maart 2021

Was weer superlekker. Blijft de beste sushi!

Cora
18 maart 2021

Alles super vers en mooi verzorgd. In het kader van beter te vroeg dan te laat kwartier eerder bezorgd. Ik was gelukkig al thuis....

Isa
17 maart 2021

Echt top! Altijd lekker, de bezorging gaat ook altijd goed en is snel! :)

LTS
16 maart 2021

👍👍👍

ANK
16 maart 2021

Weer heerlijk gegeten . Mooi verzorgd en prachtig opgediend . Prachtige verse producten . Genoten ! Dank

M. van der Meulen
13 maart 2021

Erg goede kwaliteit! We komen graag nog een keer in het restaurant eten zodra het mogelijk is.

Myranda
13 maart 2021

Stipt op tijd geleverd en zoals altijd weer heerlijk genoten van de zalige sushi.

Pieter
12 maart 2021

Prima eten, vulling sushi goed, rijst wat te weinig kleverig, nogal compact verpakt.

Patrick
12 maart 2021

Beste van Gouda en onstreken

Suzanne
11 maart 2021

Zoals elke keer, snelle bezorging. Nette service en de lekkerste sushi in Gouda! De reden waarom we elke keer weer terug komen!

Annette
10 maart 2021

Kwaliteit en bezorging geweldig !

Bram
10 maart 2021

Ik heb van het weekend heerlijke sushi bij jullie gekocht, maar de pret werd toch ietsje gedrukt door de zee-egel sushi. Ik beet namelijk op een hart stukje waarna ik de rest beter bekeek en daar zat nog een hard stukje tussen met twee (kleine) scherpe stekels. Gelukkig heb ik dat stukje net niet in mijn mond gehad want anders was het minder fijn geweest. Voor de rest was er niks aan te merken aan de sushi, maar voor de volgende keer misschien een dubbel check. Daarnaast heb ik ook geprobeerd te mailen en een foto toe te voegen, maar het email adres werkt helaas niet.

Jettie
8 maart 2021

Het was weer fantastisch. Heerlijke sushi en vleesgerechten! Op tijd en warm afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fran
7 maart 2021
Daphne
6 maart 2021

Altijd top 😋

Ingrid
1 maart 2021

Het was goed verzorgd en smaakte weer prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lonneke & Annemiek
1 maart 2021

Wij bestellen de sushi altijd het liefste bij Kichi. Ze maken echt heerlijke sushi en serveren het lauwwarm, zó ontzettend lekker! Een dikke 10 voor kwaliteit en voor service..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van der Reijden
28 februari 2021

Heerlijke smaakvolle sushi

Linda
28 februari 2021

Zalig! Echt goede sushi, kan niemand aan tippen

Hans
22 februari 2021

Super, weer echt genieten. Echt niets op aan te merken, alles keurig verpakt en mooi geserveerd. En met precies het juiste aantal stokjes.

Onno
21 februari 2021
Helmer de Raaf
20 februari 2021

Heerlijke gerechtjes. Stipt op tijd bezorgd. Klasse!

marianne
20 februari 2021

weer heerlijk gegeten en een stipte bezorging.

Ewoud
20 februari 2021

Tweede keer tijdens Corona afgehaald. Ingrediënten heel vers en goed! Smaak prima, maar heb wel eens mooiere opmaak gezien (oog wil ook wat). Redelijk prijzig maar aanzienlijk beter dan alternatieven in de regio. Gratis rol met kippendij geen succes..beter iets van de bestelling erbij doen als extraatje :)

Suzanne
19 februari 2021

Snelle service en heerlijke sushi leveren, dat is een kunst. Smaakvolle gerechten, het is niet de eerste keer dat wij bij Kichi bestellen en zal ook niet de laatste zijn. Ze blijven iedere keer kwaliteit leveren. Hier kun je van op aan.

Jacqueline
18 februari 2021

Heel goed zoals altijd!

Annette
17 februari 2021

Altijd geweldig

Anne
14 februari 2021

Altijd perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
13 februari 2021

Weer super lekker

Jorien
13 februari 2021

De sushi en bami was als altijd heerlijk van smaak. Deze keer wel minder warm. Dit komt misschien door het koude weer.

Huisman
13 februari 2021

Snelle bezorging. Heerlijke sushi.

Maureen
12 februari 2021

De bestelling kwam wat later, maar was het wachten dubbel en dwars waard. Wat heerlijk, ook de vleesgerechten!!!

Barbara
7 februari 2021

Was weer fantastisch, en ook nog gebracht door de eigenaar zelf. Wat een feest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
6 februari 2021

Heerlijke sushi, super vers en super snel

Frank
6 februari 2021

De inhoud was een beetje door elkaar geschud door de bezorging. Daarnaast vond ik het niet heel veel, terwijl het toch voor 3 personen was. Maar de kwaliteit is prima.

Miriam Bosch
5 februari 2021

Ontzettend lekker gegeten!

Hennie
2 februari 2021
Karin
31 januari 2021

Wederom heerlijk gegeten. Sushi van topkwaliteit. En leuk dat je een gratis rol sushi krijgt bij besteding vanaf 40euro.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
31 januari 2021

Er wordt gewerkt met verse producten en makkelijk via de website te bestellen.

Iris
31 januari 2021

Zoals altijd goed en lekker :)

Albert
30 januari 2021

Het eten is echt goed, vers en prima van smaak. Erg jammer is dat je voor 65 euro bestelt en er nog geen servetje van af kan. Ook geen stokjes om de sushi/sashimi te eten. Kwaliteit (= onderscheid t.o.v. andere aanbieders) wordt bepaald door het totale aanbod: eten, bijzaken, accessoires. De hele beleving dus.

Maxime
29 januari 2021
Annette
29 januari 2021

Altijd goed!

Willem Blok
29 januari 2021

Heel smakelijk goede service

Patrick
24 januari 2021

De lekkerste van Gouda en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
24 januari 2021

Vroeg besteld en gevraagd om levering om 1900, de bestelling kwam thuis exact op tijd aan. Top! Kwaliteit van de Sushi en Sashimi was erg hoog, vis vers, rijst goed, zeewier vers en alles smaakte heerlijk. Wij bevelen Kichi van harte aan :)

Simone
24 januari 2021

Vroeg bezorgd, maar niet minder om gesmuld. Topkwaliteit! Extra rol cadeau was lekker, maar wat was het (tip: zet het ff op een kaartje erbij)

Van Burken
23 januari 2021

Uitstekende kwaliteit en altijd tijdige bezorging

Westerhuis
23 januari 2021

Helemaal in orde. Tafel netjes gedekt, glaasje wijn erbij en genieten. Hopelijk snel weer een keer eten bij jullie in de zaak

Suze Peters
22 januari 2021

Wij zijn altijd zeer te spreken over jullie sushi, maar vandaag smaakte het niet zo als we gewend zijn. De spiderkrab en de gebakken zalm in de chefs roll hadden de smaak van oude olie. Kan het zijn dat die ververst moest worden? De rijst was ook minder smaakvol dan anders. En de ingelegde gele oshinko was in te grote stukken gesneden, waardoor dit de subtiele smaak van de jacobschelp overstemde. Ik hoop dat dit een uitzondering is, want zoals ik al eerder zei, zijn we anders zeer over jullie te spreken.

Gert
21 januari 2021

Uitstekend zoals altijd

Ank van der Wal
20 januari 2021

Heerlijk gegeten ! Goed verzorgd in mooie bakjes met alle toebehoren . Precies op de afgesproken tijd bezorgd . Alles was bijzonder smakelijk ! Dank .

Mirjam vd Berg
20 januari 2021

Kwaliteit blijft onverminderd goed. Wat deze keer wel tegenviel is dat er in het besteloverzicht bijna €42 stond, waardoor wij er vanuit gingen dat we de chef's special roll zouden krijgen. Later bleek het geld voor de bezorging en een tasje hier al bij in te zitten, en hadden we net voor €0,20 'te weinig' besteld waardoor we geen extra roll kregen. En daar hadden we juist in de rest van de bestelling rekening mee gehouden. Dan zou een pop-up met 'bestel nog voor €0,20 extra en krijg een extra roll' handig zijn geweest.

Ron van der A
20 januari 2021

Heerlijk vers en warm thuisbezorgd. Goede kwaliteit, deed niet onder voor eten bij het restaurant zelf. Dat gaan we dus nog een keer doen

Čiska
19 januari 2021

Wat hebben we weer genoten van al het lekkers dat jullie voor ons gemaakt hebben. Ingrediënten zijn vers, smaakvol bereid, en keurig gepresenteerd. Een feest voor het oog en de maag!

Cvdv
18 januari 2021

Super lekker, echte aanrader!

Marjolein de ruiter
18 januari 2021

Hele goede kwaliteit!! Echt Japans eten ipv de all you can eat sushi. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nieuwdorp
17 januari 2021
Varsha
17 januari 2021

Super!!!

Tevreden klant
17 januari 2021

Bezorgd zoals afgesproken en heerlijk gegeten! Uitstekende sushi’s.

Robert
16 januari 2021

De sushi is voortreffelijk, maar ik krijg bij geen enkele andere bezorgdienst € 1,75 in rekening gebracht voor bezorg- en transactiekosten. Hmmmm.. mij komt het bepaald niet vriendelijk over, jammer....

Jeroen
16 januari 2021

Beste sushi die ik ooit op heb. Bezorging was ook perfect op tijd

Lenie Scheps
15 januari 2021

Sushi waren heerlijk. Superveel en dat bepaald de smaak.

Maria
10 januari 2021

Besteld bij Kichi, en het was echt HÉÉRLIJK. De sushi is zeer goed op smaak de sashimi is super vers en de gyoza is lekker met een knapperig kantje!

JvE
9 januari 2021

weer superieure kwaliteit én mooi om te zien... Het was heerlijk! Dankjewel.

Kim
8 januari 2021

Top! Zelfde top kwaliteit als in het restaurant. De beste sushi van gouda en omstreken. Bezorging was keurig op de afgesproken tijd.

Vania
8 januari 2021

Heerlijk! Altijd top kwaliteit.

AvB
8 januari 2021

Wederom top!

Kirsten
7 januari 2021
Habekotté
6 januari 2021

Lekker, maar te duur voor wat je er voor krijgt

Femke
3 januari 2020

Heerlijke sushi zoals altijd en bezorging ook prima! Enige tip - wij blijven het moeilijk vinden aan de namen te zien wat we bestellen- misschien leuk om er kleine foto’s bij te doen op de website?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boaz Floor
3 januari 2020

Lekker eten van zeer goede kwaliteit, vriendelijke service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helen
3 januari 2020

Het eten was weer heerlijk, zoals altijd en de levering op tijd! Een goed begin van het nieuwe jaar :-) !

Sandra
3 januari 2020

Heerlijk 👌🏻

Esther
1 januari 2020

Sinds we een paar jaar geleden de sushi van Kichi hebben ontdekt willen we geen andere meer! Zo vers, heerlijk bereid en met superingredienten Ik rijd er 20 km voor om

MvE
30 december 2020

Altijd heerlijke sushi! Kijk uit naar de dag dat we weer bij jullie in het restaurant mogen komen.

Haen
29 december 2020

Geweldig! Lekkerste sushi in de wijde omtrek!

Annemieke
28 december 2020

erg smakelijk en zeer vers! De warme gerechten waren nog warm. Afhandeling van de bestelling was vriendelijk en snel

FTi
28 december 2020

Super goed! Op de afgesproken tijd op kunnen halen. Een aanrader voor wie van echte sushi houdt.

Eline
27 december 2020
Bjorn
26 december 2020
Irene
25 december 2020

Voor het eerst besteld en absoluut genoten van onze bestelling. Hier gaan we vaker bestellen!

Thijs
25 december 2020

Beste sushi van Gouda!

Danny
24 december 2020

Zoals gewoonlijk verslavend lekker.....

Gerard
23 december 2020

Was weer prima. Goede kwaliteit, en netjes op tijd!

Romy
22 december 2020
Barbara
22 december 2020

Jammer weer geen gember gekregen ipv sojasaus maar verder was het weer heerlijk.

Lonneke
21 december 2020

Het heeft weer prima gesmaakt!

Patrick
20 december 2020

De lekkerste sushi van Gouda en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
20 december 2020
Sushifan
20 december 2020

Heerlijk, vers en snel geleverd

Wim
19 december 2020

Heerlijk! Heel verfijnd... Echt een andere ervaring dan de grotere ketens. De Nori roll is onze favoriet!

W.
18 december 2020

Snel bezorgd en super lekker!

Kronenberg
17 december 2020

We hebben thuis een heerlijk avondje uit gehad. Het was verrukkelijk.

Mh
17 december 2020
Lidy de Graauw
12 december 2020

Alles was weer heerlijk en goed verzorgd!! Bezorging ook op tijd. Voor herhaling vatbaar

Peters
11 december 2020

Heerlijk weer!

Pim Zanden, van der
7 december 2020

Heerlijk gegeten zoals gebruikelijk! Bezorging correct en op afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Kompeer
6 december 2020

Geweldige kwaliteit Sushi. Nieuw uitgeprobeerd kipnuggets met saus. Enorm succes. Bezorging uitstekend. Het bestellen via de website verliep niet helemaal goed, maar met een telefoontjes is alles geregeld! Top dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
6 december 2020

Absolute topkwaliteit “op de markt” van Gouda en omstreken.

Sandra
6 december 2020

Wat een superkwaliteit wordt er altijd geleverd! Uiteindelijk niet of nauwelijks duurder dan een All you can eat maar van betere kwaliteit, de zalm en tonijn zijn zo vers!

Tom
6 december 2020

Echt de beste sushi uit Gouda en omstreken!

Patrick
5 december 2020
GS
4 december 2020

Heerlijk sushi, geweldige gerechten en perfecte bezorging! Wij zijn zo blij dat jullie nu ook in Moordrecht bezorgen!! :-D

Barbara
3 december 2020

Helaas geen gember gekregen.maar sojasaus dit wel goed aangegeven. Vroeger ging het altijd goed nu al 3 x niet goed gegaan jammer. Sushi wel weer heerlijk.

marjolijne
2 december 2020

Heerlijke maaltijd, vers als altijd 👍👍

Mar
30 november 2020

Heerlijk en vers. Wel erg prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
27 november 2020

De sushi van de chef die we kado kregen was ook heerlijk en de sashimi heel gevarieerd.

Amal
25 november 2020

Al jaren bestel ik bij jullie. Altijd top kwaliteit!

Jeanne
25 november 2020

Voor het eerst een sushibox besteld. Erg lekker!

Patries
22 november 2020

Beste Kichi, Als ik sushi bestel doe ik dat bij jullie. Al die andere sushi tenten vind ik niks. Jullie staan voor kwaliteit. Helaas was het dit keer minder. De zak was waarschijnlijk scheef gehouden. Alles was geplet op elkaar. Ook was alles koud. Mijn sushi lag op zijn kop in de zak. Wasabi zat aan de deksel geplakt. Normaliter is echt alles warm. Echt zonde. Nou kan je het in de magnetron doen maar daar wordt het niet lekkerder door. Volgende keer bestel ik gewoon weer bij jullie. Even war tips voor de bezorging denk ik. Fijne avond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ng
21 november 2020
Rens
21 november 2020

Zooo lekker...

....
21 november 2020

Zoals altijd super!

Deborah
21 november 2020

Lekker gegeten! Uiteraard niet zo lekker als wanneer we het direct vanuit de keuken op ons bord hebben maar nog steeds de beste sushi in de omgeving !

Joek
20 november 2020

Vers, keurig verzorgd en heerlijk

Peter
20 november 2020

Top!

marjolijne
19 november 2020

Heerlijke maaltijd na snelle bezorging. Extra sushirol is leuk extraatje en ook nog lekker 👍

Tessa
17 november 2020

Het eten was weer heerlijk, en het werd keurig optijd bezorgd!

Dick
15 november 2020

Heerlijke sushi, supervers, keurig op tijd. De beste sushi in Gouda.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandy
14 november 2020

Zoals altijd weer heerlijk! Beste plek om sushi te eten en bestellen!

Noet
14 november 2020

Zoals altijd bij Kichi weer heerlijke sushi met super kwaliteit vis. De bezorging was ook goed en op tijd.

Monique
14 november 2020

Heerlijk thuis genoten van de sushi. top kwaliteit net zoals in het restaurant!

Jade
14 november 2020

Het was heerlijk!

Robert
13 november 2020

Heerlijke sushi, de beste in Gouda en omgeving! Ook goede service (aandacht voor allergieën).

Irene
12 november 2020

Was weer top! Zou fijn zijn als ik de saké ook online zou kunnen bestellen 😀

Sterre
11 november 2020

Echt altijd goed!

ben
11 november 2020

onze eerste ervaring met de keuken van Kichi. Overtreft onze verwachtingen. gerechten zijn vers, smakelijk. dik compliment voor de kok.

Marleen
10 november 2020

Heerlijk gegeten en echt weer geconcludeerd dat nergens betere sushi te krijgen is.

2807
8 november 2020
Annette
8 november 2020

Kwaliteit weer van grote klasse.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
8 november 2020

Heerlijk héérlijk heerlijk

Bart
7 november 2020

Erg jammer dat ik de credit maatschappij transactie kosten moet betalen van bijna 1,50.

Esther
7 november 2020

Wat was het weer zalig. Wat een goede kwaliteit. Dit is echte sushi

Stasha
6 november 2020

Altijd lekker en van genieten kwaliteit. Alleen jammer dat de bezorglijst zo beperkt is voor gerechten buiten sushi

AvB
5 november 2020

Blijft super

José
5 november 2020

Super lekkere sushi. De spicy tuna was echt spicy 😃 en de gratis rol was echt top.

Tygo
3 november 2020

Vind het heel jammer dat het veel te laat kwam en dat de gerechten die warm moesten zijn, niet warm waren... heel erg jammer. Normaal super tevreden over Kichi

Ruud Voordenhout
1 november 2020

Stipte bezorging. Erg lekker allemaal.