Beoordelingen van Kichi Gouda

Recente recensies

5.0
Suzanne
18 september 2021

Super snelle levering, en heerlijk eten! Lief dat de opmerking over stokjes voor kinderen gelezen en meegegeven was! Dank je wel!

Tom
17 september 2021

Constante hoge kwaliteit. Onze nr 1 in de regio!

PvdZ
14 september 2021

Zoals eerdere ervaringen, heerlijk gegeten, snelle bezorging! Top!

marjolijne
12 september 2021

Volgens afspraak geleverd op tijd en een heerlijke maaltijd. Een aanrader voor iedereen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edo
7 september 2021

Super, heerlijk gegeten.

Patricia
7 september 2021

Wat kan ik toevoegen aan 2x vijf sterren? Als je echt wilt genieten bestel je sushi en sashimi bij Kichi. Mooi op smaak en vers. Bezorging vriendelijk en op tijd.

Femke
4 september 2021

Heerlijk

Arjanne van der Bijl
2 september 2021

jammer was dat de pittige tonijnrol niet zo pittig was als ik gewend ben en dat ik had gevraagd om als extra rol geen vlees te gebruiken maar een vis, we toch vlees krijgen. Daarnaast geef ik altijd aan minder potjes wasabi etc te willen omdat we dat niet gebruiken, maar krijg er wel altijd veel meer dan gevraagd. Zonde want dat gooi ik toch weg. Verder was het weer erg lekker! Dank en groeten Arjanne

Erik van Weeghel
30 augustus 2021

wij hadden de sushi box voor 2 besteld en het was een heerlijk afwisselende doos, verschillende soorten sushi en sashimi die allemaal uitstekend smaakte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
29 augustus 2021

Super vers en heerlijk van smaak! Bestelling stond netjes klaar op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Hennen
27 augustus 2021

In Gouda en omstreken is er echt geen betere Sushi / Japanner. Alle grote ketens kunnen hier een puntje aan zuigen. Ga zo door Kitchi!

Brouwer
10 augustus 2021

Om af te halen een hele mooie complete kaart. Helaas wonen we niet in de buurt.

Mark
10 augustus 2021

Uitstekende kwaliteit zoals we van Kichi gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanae
9 augustus 2021

Heerlijke kwalitatieve sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

*
7 augustus 2021
Nabila
3 augustus 2021

Het eten was heerlijk. Vis was vers smullen maar!

Gerard endenburg
1 augustus 2021
Hans
31 juli 2021

Uitstekend als altijd!

Blom
28 juli 2021

Menu van KICHI op eigen website is zoveel beter dan via thuisbezorgd. We genieten van de salade met licht gegrilde tonijn en wasabi dressing! Deze bestelling miste we 1 van de 2 bestelde yakatori, maar dat is een incident. Ik blijf hier bestellen, gegarandeerd vers en topkwaliteit. De gebakken rijst topfavoriet bij onze kids 👍

Maurice
24 juli 2021

Mooi vers en vooral lekker eten! 🙏🙏🙏

Eline Witteveen
24 juli 2021

De sushi en sashimi van Kichi zijn altijd weer een feestje. Onze favorieten zijn de Tempura Roll, de Nori Roll en de Unagi Maki. Ook nu weer thuis heerlijk van gesmuld, afhalen werkt super netjes op tijd, wij zijn erg tevreden😃

de Boer
23 juli 2021

Lekker eten, jammer dat de California temaki in plaats van met krab gevuld was met een surimi krab stick. Deze Surimi is gemaakt van witvis met een krab-smaakje. Geen krab dus!!!

.
22 juli 2021
Femke
17 juli 2021

Heerlijk zoals altijd!

Onno Moret
13 juli 2021
Achterberg
11 juli 2021

Correcte bestelling, en keurig op tijd afgeleverd. De kwaliteit was uitstekend.

Frederiek van Wickeren
10 juli 2021

Het was dit keer nog lekkerder dan de andere keren :) De krab en paling sushi rol echt super!

U.S.
10 juli 2021
David
7 juli 2021
Dennis
6 juli 2021

Gewoon weer beste van Gouda en omstreek. Snelle bezorging, heerlijk eten en zelfs een extraatje erbij gekregen. Top top top

Jaco Baars
3 juli 2021

Sushi was weer van sublieme kwaliteit zoals we gewend zijn . Jullie steken met kop en schouders boven de rest uit hier

van Nes
3 juli 2021

Alles perfect

Danny Maas
30 juni 2021

Zoals altijd, uitstekende kwaliteit. Was weer heerlijk!

Barbara Holthuijsen
26 juni 2021

Was weer super lekker, de beste in gouda.

van Driel
22 juni 2021

Het eten was lekker, alleen de wachttijd was heel lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j m
18 juni 2021
Jade
16 juni 2021

We bestellen al ongeveer 7 jaar regelmatig sushi en ander Japans eten bij Kichi en in al die tijd zijn we nog nooit teleurgesteld geweest. Fantastisch eten; vers en mooi bij elkaar gezochte smaken voor de sushi. Bezorging is altijd top: eten is goed verpakt en je krijgt meer dan genoeg wasabi / sojasaus / setjes met eetstokjes erbij. Een aanrader!

Onno Moret
11 juni 2021
Kim Bont
6 juni 2021

Een dikke 10+. Altijd weer een genot

Burger
5 juni 2021

Leverantie was wederom niet compleet .

Iris
5 juni 2021
Marc
5 juni 2021

Altijd goed en deze keer was de sushi nog perfect van temperatuur ook, de kwaliteit zoals je in het restaurant krijgt.

Noor
28 mei 2021

Altijd weer super lekker!!!

Boudewijn
24 mei 2021

Smaakte heerlijk en perfect op tijd klaar. Hoop binnenkort weer bezorgen Moordrecht mogelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kroeze
24 mei 2021

Uitstekend. Warme gerechten mogen iets warmer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidy
22 mei 2021

Alles was weer heerlijk. Goed verzorgd en op tijd bezorgd. Genieten !!

Kees Albers
22 mei 2021

Als je regelmatig Sushi eet van Kichi, heeft dat één nadeel, alle Sushi van elders is dan plotseling niet meer lekker. Het was weer overheerlijk en ik hoop nog regelmatig terug te komen.

Maureen
21 mei 2021

Heerlijk vers, smakelijk en op tijd!!! Een aanrader!

Alexander
21 mei 2021

Wederom:TOP!

Tom
20 mei 2021

Topper! Beste sushi in de ruime omgeving

marjolijne hanegraaf
16 mei 2021

Weer heerlijke maaltijd

Nanne
15 mei 2021

Precies op tijd, eten was weer heerlijk! De dorade was iets wat we ook zeker nog eens bestellen.

Joke
28 april 2021

Als vanouds prima geregeld en voortreffelijke sushi’s

Wout
28 april 2021

Kwaliteit is, als altijd, hoog. Bezorging zelfs iets eerder dan gewenst! Waar zie je deze combinatie?

Sven
27 april 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten bij Kichi, Sowieso het beste sushi restaurant in Gouda!

Annick
27 april 2021

Er zat een haar op de sushi en het was niet de mijne.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
27 april 2021

Uitstekende kwaliteit, alles vers en goed bereid. Fijn dat dit kan.

Ralph
26 april 2021

Het blijft heerlijk de sushi van Kichi. Mooie rijst, niet te droog, prachtige vis. Heb wel het idee dat de variatie in verschillende rolls wat minder is geworden maar zolang de kwaliteit hoog blijft zullen we blijven bestellen

Sophie
18 april 2021

Beste sushi die ik in Nederland heb gegeten! Altijd super vriendelijke mensen. Bestel nooit meer sushi ergens anders 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
18 april 2021

Zoals altijd: prima. Heerlijk gegeten.

Bouwmeester
17 april 2021

Heerlijk! Altijd verrassend, onwijs lekker en vers. Smaakt naar meer 😋

Corinne
17 april 2021

Leuk dat Kichi qua bezorging ook uitgebreid is met heerlijke warme Japanse gerechten. Fantastisch lekker gegeten, bezorging ook keurig op tijd. Aanrader!

Natasja
16 april 2021
Sigrid verheul
9 april 2021

Het was wee4 heerlijk!

Tosca
9 april 2021

Zoals altijd op tijd klaar en alles was weer heerlijk! Sushi haal je bij Kichi.

Suzanne
9 april 2021

Heerlijk eten en super snelle service!

AvB
8 april 2021
Patricia
5 april 2021

Top

henk
5 april 2021

Prima sushi, netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esra
5 april 2021

Weer heerlijke verse sushi gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Piet de Vos
5 april 2021

Heerlijk weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
4 april 2021

De sushi was weer heerlijk! Zalm en tonijn van superkwaliteit!! Terriyakisushi was erg lekker! Nog bedankt daarvoor 🙏

Sluiter
3 april 2021

Het was weer helemaal top!

Barbara
3 april 2021

Was weer super

Huisman
2 april 2021

Het was heerlijk.

Vanessa
2 april 2021

Het was weer zoals altijd heerlijk. Bezorging ook prima. De bezorger belde na bezorging om aan te geven dat hij iets was vergeten. Dit werd alsnog bezorgd. Kortom goede service! Verder vinden we de sushi van Kichi toch het allerlekkerst van alle sushi aanbieders in Gouda.

Rody
1 april 2021

Fantastisch. Altijd goede kwaliteit!

Henk
28 maart 2021

We hebben weer heerlijk (zoals gewoonlijk..😁) gegeten..!! Top !!

wouter
28 maart 2021

supersnel geleverd en erg lekker

Patrick van den Bovenkamp
26 maart 2021

Eenzaam aan de top

Niels
22 maart 2021

Beste sushi in Gouda, verse ingrediënten, kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ketel
22 maart 2021

Altijd weer heerlijk jullie sushi alhoewel ik liever bij jullie aan tafel zit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TWM
22 maart 2021

Eten was heel erg lekker maar helaas waren de warme gerechten waaronder een ossenhaas van bijna 20 Euro al koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim vd Zanden
21 maart 2021

Zoals gewend, weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leny
21 maart 2021

Eten was oké, maar zeker géén Dadawan kwaliteit en zeker duurder.

Vanessa
19 maart 2021

Was weer superlekker. Blijft de beste sushi!

Cora
18 maart 2021

Alles super vers en mooi verzorgd. In het kader van beter te vroeg dan te laat kwartier eerder bezorgd. Ik was gelukkig al thuis....

Isa
17 maart 2021

Echt top! Altijd lekker, de bezorging gaat ook altijd goed en is snel! :)

LTS
16 maart 2021

👍👍👍

ANK
16 maart 2021

Weer heerlijk gegeten . Mooi verzorgd en prachtig opgediend . Prachtige verse producten . Genoten ! Dank

M. van der Meulen
13 maart 2021

Erg goede kwaliteit! We komen graag nog een keer in het restaurant eten zodra het mogelijk is.

Myranda
13 maart 2021

Stipt op tijd geleverd en zoals altijd weer heerlijk genoten van de zalige sushi.

Pieter
12 maart 2021

Prima eten, vulling sushi goed, rijst wat te weinig kleverig, nogal compact verpakt.

Patrick
12 maart 2021

Beste van Gouda en onstreken

Suzanne
11 maart 2021

Zoals elke keer, snelle bezorging. Nette service en de lekkerste sushi in Gouda! De reden waarom we elke keer weer terug komen!

Annette
10 maart 2021

Kwaliteit en bezorging geweldig !

Bram
10 maart 2021

Ik heb van het weekend heerlijke sushi bij jullie gekocht, maar de pret werd toch ietsje gedrukt door de zee-egel sushi. Ik beet namelijk op een hart stukje waarna ik de rest beter bekeek en daar zat nog een hard stukje tussen met twee (kleine) scherpe stekels. Gelukkig heb ik dat stukje net niet in mijn mond gehad want anders was het minder fijn geweest. Voor de rest was er niks aan te merken aan de sushi, maar voor de volgende keer misschien een dubbel check. Daarnaast heb ik ook geprobeerd te mailen en een foto toe te voegen, maar het email adres werkt helaas niet.

Jettie
8 maart 2021

Het was weer fantastisch. Heerlijke sushi en vleesgerechten! Op tijd en warm afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fran
7 maart 2021
Daphne
6 maart 2021

Altijd top 😋

Ingrid
1 maart 2021

Het was goed verzorgd en smaakte weer prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lonneke & Annemiek
1 maart 2021

Wij bestellen de sushi altijd het liefste bij Kichi. Ze maken echt heerlijke sushi en serveren het lauwwarm, zó ontzettend lekker! Een dikke 10 voor kwaliteit en voor service..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van der Reijden
28 februari 2021

Heerlijke smaakvolle sushi

Linda
28 februari 2021

Zalig! Echt goede sushi, kan niemand aan tippen

Hans
22 februari 2021

Super, weer echt genieten. Echt niets op aan te merken, alles keurig verpakt en mooi geserveerd. En met precies het juiste aantal stokjes.

Onno
21 februari 2021
Helmer de Raaf
20 februari 2021

Heerlijke gerechtjes. Stipt op tijd bezorgd. Klasse!

marianne
20 februari 2021

weer heerlijk gegeten en een stipte bezorging.

Ewoud
20 februari 2021

Tweede keer tijdens Corona afgehaald. Ingrediënten heel vers en goed! Smaak prima, maar heb wel eens mooiere opmaak gezien (oog wil ook wat). Redelijk prijzig maar aanzienlijk beter dan alternatieven in de regio. Gratis rol met kippendij geen succes..beter iets van de bestelling erbij doen als extraatje :)

Suzanne
19 februari 2021

Snelle service en heerlijke sushi leveren, dat is een kunst. Smaakvolle gerechten, het is niet de eerste keer dat wij bij Kichi bestellen en zal ook niet de laatste zijn. Ze blijven iedere keer kwaliteit leveren. Hier kun je van op aan.

Jacqueline
18 februari 2021

Heel goed zoals altijd!

Annette
17 februari 2021

Altijd geweldig

Anne
14 februari 2021

Altijd perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
13 februari 2021

Weer super lekker

Jorien
13 februari 2021

De sushi en bami was als altijd heerlijk van smaak. Deze keer wel minder warm. Dit komt misschien door het koude weer.

Huisman
13 februari 2021

Snelle bezorging. Heerlijke sushi.

Maureen
12 februari 2021

De bestelling kwam wat later, maar was het wachten dubbel en dwars waard. Wat heerlijk, ook de vleesgerechten!!!

Barbara
7 februari 2021

Was weer fantastisch, en ook nog gebracht door de eigenaar zelf. Wat een feest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
6 februari 2021

Heerlijke sushi, super vers en super snel

Frank
6 februari 2021

De inhoud was een beetje door elkaar geschud door de bezorging. Daarnaast vond ik het niet heel veel, terwijl het toch voor 3 personen was. Maar de kwaliteit is prima.

Miriam Bosch
5 februari 2021

Ontzettend lekker gegeten!

Hennie
2 februari 2021
Karin
31 januari 2021

Wederom heerlijk gegeten. Sushi van topkwaliteit. En leuk dat je een gratis rol sushi krijgt bij besteding vanaf 40euro.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
31 januari 2021

Er wordt gewerkt met verse producten en makkelijk via de website te bestellen.

Iris
31 januari 2021

Zoals altijd goed en lekker :)

Albert
30 januari 2021

Het eten is echt goed, vers en prima van smaak. Erg jammer is dat je voor 65 euro bestelt en er nog geen servetje van af kan. Ook geen stokjes om de sushi/sashimi te eten. Kwaliteit (= onderscheid t.o.v. andere aanbieders) wordt bepaald door het totale aanbod: eten, bijzaken, accessoires. De hele beleving dus.

Maxime
29 januari 2021
Annette
29 januari 2021

Altijd goed!

Willem Blok
29 januari 2021

Heel smakelijk goede service

Patrick
24 januari 2021

De lekkerste van Gouda en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
24 januari 2021

Vroeg besteld en gevraagd om levering om 1900, de bestelling kwam thuis exact op tijd aan. Top! Kwaliteit van de Sushi en Sashimi was erg hoog, vis vers, rijst goed, zeewier vers en alles smaakte heerlijk. Wij bevelen Kichi van harte aan :)

Simone
24 januari 2021

Vroeg bezorgd, maar niet minder om gesmuld. Topkwaliteit! Extra rol cadeau was lekker, maar wat was het (tip: zet het ff op een kaartje erbij)

Van Burken
23 januari 2021

Uitstekende kwaliteit en altijd tijdige bezorging

Westerhuis
23 januari 2021

Helemaal in orde. Tafel netjes gedekt, glaasje wijn erbij en genieten. Hopelijk snel weer een keer eten bij jullie in de zaak

Suze Peters
22 januari 2021

Wij zijn altijd zeer te spreken over jullie sushi, maar vandaag smaakte het niet zo als we gewend zijn. De spiderkrab en de gebakken zalm in de chefs roll hadden de smaak van oude olie. Kan het zijn dat die ververst moest worden? De rijst was ook minder smaakvol dan anders. En de ingelegde gele oshinko was in te grote stukken gesneden, waardoor dit de subtiele smaak van de jacobschelp overstemde. Ik hoop dat dit een uitzondering is, want zoals ik al eerder zei, zijn we anders zeer over jullie te spreken.

Gert
21 januari 2021

Uitstekend zoals altijd

Ank van der Wal
20 januari 2021

Heerlijk gegeten ! Goed verzorgd in mooie bakjes met alle toebehoren . Precies op de afgesproken tijd bezorgd . Alles was bijzonder smakelijk ! Dank .

Mirjam vd Berg
20 januari 2021

Kwaliteit blijft onverminderd goed. Wat deze keer wel tegenviel is dat er in het besteloverzicht bijna €42 stond, waardoor wij er vanuit gingen dat we de chef's special roll zouden krijgen. Later bleek het geld voor de bezorging en een tasje hier al bij in te zitten, en hadden we net voor €0,20 'te weinig' besteld waardoor we geen extra roll kregen. En daar hadden we juist in de rest van de bestelling rekening mee gehouden. Dan zou een pop-up met 'bestel nog voor €0,20 extra en krijg een extra roll' handig zijn geweest.

Ron van der A
20 januari 2021

Heerlijk vers en warm thuisbezorgd. Goede kwaliteit, deed niet onder voor eten bij het restaurant zelf. Dat gaan we dus nog een keer doen

Čiska
19 januari 2021

Wat hebben we weer genoten van al het lekkers dat jullie voor ons gemaakt hebben. Ingrediënten zijn vers, smaakvol bereid, en keurig gepresenteerd. Een feest voor het oog en de maag!

Cvdv
18 januari 2021

Super lekker, echte aanrader!

Marjolein de ruiter
18 januari 2021

Hele goede kwaliteit!! Echt Japans eten ipv de all you can eat sushi. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nieuwdorp
17 januari 2021
Varsha
17 januari 2021

Super!!!

Tevreden klant
17 januari 2021

Bezorgd zoals afgesproken en heerlijk gegeten! Uitstekende sushi’s.

Robert
16 januari 2021

De sushi is voortreffelijk, maar ik krijg bij geen enkele andere bezorgdienst € 1,75 in rekening gebracht voor bezorg- en transactiekosten. Hmmmm.. mij komt het bepaald niet vriendelijk over, jammer....

Jeroen
16 januari 2021

Beste sushi die ik ooit op heb. Bezorging was ook perfect op tijd

Lenie Scheps
15 januari 2021

Sushi waren heerlijk. Superveel en dat bepaald de smaak.

Maria
10 januari 2021

Besteld bij Kichi, en het was echt HÉÉRLIJK. De sushi is zeer goed op smaak de sashimi is super vers en de gyoza is lekker met een knapperig kantje!

JvE
9 januari 2021

weer superieure kwaliteit én mooi om te zien... Het was heerlijk! Dankjewel.

Kim
8 januari 2021

Top! Zelfde top kwaliteit als in het restaurant. De beste sushi van gouda en omstreken. Bezorging was keurig op de afgesproken tijd.

Vania
8 januari 2021

Heerlijk! Altijd top kwaliteit.

AvB
8 januari 2021

Wederom top!

Kirsten
7 januari 2021
Habekotté
6 januari 2021

Lekker, maar te duur voor wat je er voor krijgt

Femke
3 januari 2020

Heerlijke sushi zoals altijd en bezorging ook prima! Enige tip - wij blijven het moeilijk vinden aan de namen te zien wat we bestellen- misschien leuk om er kleine foto’s bij te doen op de website?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boaz Floor
3 januari 2020

Lekker eten van zeer goede kwaliteit, vriendelijke service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helen
3 januari 2020

Het eten was weer heerlijk, zoals altijd en de levering op tijd! Een goed begin van het nieuwe jaar :-) !

Sandra
3 januari 2020

Heerlijk 👌🏻

Esther
1 januari 2020

Sinds we een paar jaar geleden de sushi van Kichi hebben ontdekt willen we geen andere meer! Zo vers, heerlijk bereid en met superingredienten Ik rijd er 20 km voor om

MvE
30 december 2020

Altijd heerlijke sushi! Kijk uit naar de dag dat we weer bij jullie in het restaurant mogen komen.

Haen
29 december 2020

Geweldig! Lekkerste sushi in de wijde omtrek!

Annemieke
28 december 2020

erg smakelijk en zeer vers! De warme gerechten waren nog warm. Afhandeling van de bestelling was vriendelijk en snel

FTi
28 december 2020

Super goed! Op de afgesproken tijd op kunnen halen. Een aanrader voor wie van echte sushi houdt.

Eline
27 december 2020
Bjorn
26 december 2020
Irene
25 december 2020

Voor het eerst besteld en absoluut genoten van onze bestelling. Hier gaan we vaker bestellen!

Thijs
25 december 2020

Beste sushi van Gouda!

Danny
24 december 2020

Zoals gewoonlijk verslavend lekker.....

Gerard
23 december 2020

Was weer prima. Goede kwaliteit, en netjes op tijd!

Romy
22 december 2020
Barbara
22 december 2020

Jammer weer geen gember gekregen ipv sojasaus maar verder was het weer heerlijk.

Lonneke
21 december 2020

Het heeft weer prima gesmaakt!

Patrick
20 december 2020

De lekkerste sushi van Gouda en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
20 december 2020
Sushifan
20 december 2020

Heerlijk, vers en snel geleverd

Wim
19 december 2020

Heerlijk! Heel verfijnd... Echt een andere ervaring dan de grotere ketens. De Nori roll is onze favoriet!

W.
18 december 2020

Snel bezorgd en super lekker!

Kronenberg
17 december 2020

We hebben thuis een heerlijk avondje uit gehad. Het was verrukkelijk.

Mh
17 december 2020
Lidy de Graauw
12 december 2020

Alles was weer heerlijk en goed verzorgd!! Bezorging ook op tijd. Voor herhaling vatbaar

Peters
11 december 2020

Heerlijk weer!

Pim Zanden, van der
7 december 2020

Heerlijk gegeten zoals gebruikelijk! Bezorging correct en op afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Kompeer
6 december 2020

Geweldige kwaliteit Sushi. Nieuw uitgeprobeerd kipnuggets met saus. Enorm succes. Bezorging uitstekend. Het bestellen via de website verliep niet helemaal goed, maar met een telefoontjes is alles geregeld! Top dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
6 december 2020

Absolute topkwaliteit “op de markt” van Gouda en omstreken.

Sandra
6 december 2020

Wat een superkwaliteit wordt er altijd geleverd! Uiteindelijk niet of nauwelijks duurder dan een All you can eat maar van betere kwaliteit, de zalm en tonijn zijn zo vers!

Tom
6 december 2020

Echt de beste sushi uit Gouda en omstreken!

Patrick
5 december 2020
GS
4 december 2020

Heerlijk sushi, geweldige gerechten en perfecte bezorging! Wij zijn zo blij dat jullie nu ook in Moordrecht bezorgen!! :-D

Barbara
3 december 2020

Helaas geen gember gekregen.maar sojasaus dit wel goed aangegeven. Vroeger ging het altijd goed nu al 3 x niet goed gegaan jammer. Sushi wel weer heerlijk.

marjolijne
2 december 2020

Heerlijke maaltijd, vers als altijd 👍👍

Mar
30 november 2020

Heerlijk en vers. Wel erg prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
27 november 2020

De sushi van de chef die we kado kregen was ook heerlijk en de sashimi heel gevarieerd.

Amal
25 november 2020

Al jaren bestel ik bij jullie. Altijd top kwaliteit!

Jeanne
25 november 2020

Voor het eerst een sushibox besteld. Erg lekker!

Patries
22 november 2020

Beste Kichi, Als ik sushi bestel doe ik dat bij jullie. Al die andere sushi tenten vind ik niks. Jullie staan voor kwaliteit. Helaas was het dit keer minder. De zak was waarschijnlijk scheef gehouden. Alles was geplet op elkaar. Ook was alles koud. Mijn sushi lag op zijn kop in de zak. Wasabi zat aan de deksel geplakt. Normaliter is echt alles warm. Echt zonde. Nou kan je het in de magnetron doen maar daar wordt het niet lekkerder door. Volgende keer bestel ik gewoon weer bij jullie. Even war tips voor de bezorging denk ik. Fijne avond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ng
21 november 2020
Rens
21 november 2020

Zooo lekker...

....
21 november 2020

Zoals altijd super!

Deborah
21 november 2020

Lekker gegeten! Uiteraard niet zo lekker als wanneer we het direct vanuit de keuken op ons bord hebben maar nog steeds de beste sushi in de omgeving !

Joek
20 november 2020

Vers, keurig verzorgd en heerlijk

Peter
20 november 2020

Top!

marjolijne
19 november 2020

Heerlijke maaltijd na snelle bezorging. Extra sushirol is leuk extraatje en ook nog lekker 👍

Tessa
17 november 2020

Het eten was weer heerlijk, en het werd keurig optijd bezorgd!

Dick
15 november 2020

Heerlijke sushi, supervers, keurig op tijd. De beste sushi in Gouda.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandy
14 november 2020

Zoals altijd weer heerlijk! Beste plek om sushi te eten en bestellen!

Noet
14 november 2020

Zoals altijd bij Kichi weer heerlijke sushi met super kwaliteit vis. De bezorging was ook goed en op tijd.

Monique
14 november 2020

Heerlijk thuis genoten van de sushi. top kwaliteit net zoals in het restaurant!

Jade
14 november 2020

Het was heerlijk!

Robert
13 november 2020

Heerlijke sushi, de beste in Gouda en omgeving! Ook goede service (aandacht voor allergieën).

Irene
12 november 2020

Was weer top! Zou fijn zijn als ik de saké ook online zou kunnen bestellen 😀

Sterre
11 november 2020

Echt altijd goed!

ben
11 november 2020

onze eerste ervaring met de keuken van Kichi. Overtreft onze verwachtingen. gerechten zijn vers, smakelijk. dik compliment voor de kok.

Marleen
10 november 2020

Heerlijk gegeten en echt weer geconcludeerd dat nergens betere sushi te krijgen is.

2807
8 november 2020
Annette
8 november 2020

Kwaliteit weer van grote klasse.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
8 november 2020

Heerlijk héérlijk heerlijk

Bart
7 november 2020

Erg jammer dat ik de credit maatschappij transactie kosten moet betalen van bijna 1,50.

Esther
7 november 2020

Wat was het weer zalig. Wat een goede kwaliteit. Dit is echte sushi

Stasha
6 november 2020

Altijd lekker en van genieten kwaliteit. Alleen jammer dat de bezorglijst zo beperkt is voor gerechten buiten sushi

AvB
5 november 2020

Blijft super

José
5 november 2020

Super lekkere sushi. De spicy tuna was echt spicy 😃 en de gratis rol was echt top.

Tygo
3 november 2020

Vind het heel jammer dat het veel te laat kwam en dat de gerechten die warm moesten zijn, niet warm waren... heel erg jammer. Normaal super tevreden over Kichi

Ruud Voordenhout
1 november 2020

Stipte bezorging. Erg lekker allemaal.

Karen
30 oktober 2020

Zoals altijd fantastische sushi!

marianne
28 oktober 2020

opnieuw heerlijke sushi en een perfecte bezorging

Lupo Westerhuis
26 oktober 2020

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
25 oktober 2020

Snelle service, heerlijk eten! Chefs roll is een aanrader!

John Heijstek
25 oktober 2020
Thé
24 oktober 2020

heerlijk

Hans
23 oktober 2020

Perfecte sushi-voor-vijf. Altijd weer een genot van Kichi.

US
21 oktober 2020

Op de bezorging is niets aan te merken. Goede menukaart. Het eten is van prima kwaliteit! We hebben heerlijk gegeten.

Marion
21 oktober 2020

Beste sushi uit de regio

Huisman
20 oktober 2020

Goed op tijd bezorgd. Héérlijk

Doenja
19 oktober 2020

Heel goede sushi, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wing
18 oktober 2020

Erg goede kwaliteit sushi en sashimi (verse vis). Zij hebben een behoorlijke keuze, de gerechten worden met aandacht bereid en gepresenteerd. Ik kom hier nu bijna 2 jaar minimaal 1x per maand en het is (nog steeds) altijd erg goed.

Esther
18 oktober 2020

Zelfs iets eerder dan verwacht, snelle levering dus en super verse heerlijke sushi!

Sarolta Bozso
17 oktober 2020

Het was weer top. Heerlijk gegeten. Jammer dat je op jullie site geen foto’s bij de menupunten staan. Met foto’s nodigt het uit om ook eens wat anders te proberen. Nieuwe klanten worden zo ook beter geholpen.

Hans de Haas
12 oktober 2020
familie C.
11 oktober 2020

Heerlijk gegeten!! De allerlekkerste sushi! Precies op tijd bezorgd.

Jaco Baars
10 oktober 2020

Voor het eerst hier besteld maar zal zeker niet de laatste keer zijn . Wat een uitmuntende kwaliteit . Complimenten

myra
10 oktober 2020

altijd genieten! heerlijk vers en veel keus : )

Silvia
10 oktober 2020

Heerlijjke sushi. Ik geniet altijd weer van Kichi Sushi. Lekker en met zorg gemaakt. Niet te vergelijken met de goedkopere varianten.

Elise
9 oktober 2020

Zoals altijd, heerlijk!

Tosca
4 oktober 2020

In het restaurant eten of afhalen, maakt niet uit. Het is altijd een feestje om te eten bij/van Kichi! Alles vers en smaakvol

Luna
3 oktober 2020

Top sushi, echt onwijs lekker. Nog nooit zo lekker op. Wel een beetje te vroeg bezorgd, maar dat kan gebeuren.

Nienke
3 oktober 2020

Heerlijke smaak, alles vers.

C.IJsselstijn
1 oktober 2020
JdR
30 september 2020

Wij komen al jaren bij Kichi. Wegens de Corona maatregelen hebben we vandaag afgehaald. Wederom top.

Marloes
26 september 2020

Hoi! De sushi was weer heerlijk. Wel vind ik het jammer dat jullie de California roll niet meer maken zoals eerder. Ik zag nu echt een soort surimi stick. Vroeger was de krab lekkerder en leek verser. Groetjes

Suze
23 september 2020

Voordat alle snelle sushi bezorgers opdoken maakte dit kleine restaurantje al de lekkerste sushi. Pure ingrediënten en smaken, geen getuttel met kaas of truffelolie. Daar hou ik van. En ze bezorgen nu ook in Moordrecht en Waddinxveen.

Rens
22 september 2020

De sushi was weer fantastisch... Heerlijk verjaardagsdiner!

Joami
21 september 2020

Het was weer heerlijk en smaakte naar meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
20 september 2020

Zoals altijd weer zalig gegeten. Altijd weer een feestje. Blijft toch de beste sushi van Gouda. Minpuntje was de bezorging. Begin van de middag al besteld met bezorgtijd 20.00 uur en dan nog komt het om 20.20 uur. Maar de kwaliteit maakt het allemaal goed. En de cadeau rol is altijd dezelfde.

Robert
19 september 2020

Sushi in algemeen goed. Inside out roll wat minder goed. Te los gerold waardoor ze wat uit elkaar vallen.

Roel
18 september 2020

Heerlijk zoals altijd, topkwaliteit.

Marjolijne
17 september 2020

Heerlijke maaltijd, geleverd volgens afspraak.

Jan van Doorn
13 september 2020

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Alles fantastisch vers.

Pieter en Guus
12 september 2020

Super lekker!

Roland
2 september 2020

Makkelijk besteld en keurig op tijd geleverd. Ik had nog een vraag over de gerechten en werd keurig te woord gestaan.

Esther
29 augustus 2020

Supervers en de lekkerste Sushi die ik ken!

Patrick
28 augustus 2020

De beste sushi van Gouda en omstreken. Altijd vers en goede service

Hans
24 augustus 2020

Heerlijke sushi, bezorging helemaal goed !

Len
23 augustus 2020

Hebben genoten van de sushi. Kwaliteit is top. Komen zeer zeker terug.

Leonie
22 augustus 2020

Superlekker zoals altijd en stipt bezorgd

Corinne
21 augustus 2020

Zoals we gewend zijn bij Kichi kwaliteit fantastisch. Bezorging keurig op tijd!

Marianne
20 augustus 2020

De sushi en sashimi waren weer top!

Paula
17 augustus 2020

Zoals altijd heerlijke sushi en bezorging keurig op het gewenste tijdstip!

Ingrid
17 augustus 2020

De sushi was weer heerlijk. Keurig op tijd gezorgd en van perfecte kwaliteit. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
16 augustus 2020

Top kwaliteit ...voor mij de beste

Reeuwijk
13 augustus 2020

Was goeie

Agnes
13 augustus 2020

Heerlijk gegeten!!

Marjolijne
10 augustus 2020

wederom heerlijke maaltijd Jammer genoeg was er geen gember bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelleke
9 augustus 2020

Smaken en verzorging goed, ik vond de rollen niet zo stevig, vielen snel uit elkaar als je ze met stokjes pakte.

Rob
8 augustus 2020

Zoals gewoonlijk: - heerlijk - mooi op tijd bezorgd

Fte
31 juli 2020

Altijd subliem!

Anoniem
31 juli 2020

Wederom erg lekker. Vooral de sushirol met gebakken rijst aan de buitenkant was top! Wel jammer dat ik ondanks de overeengekomen afhaaltijd toch nog bijna 10 minuten moest wachten. Maar wellicht kwam dat door de muts die tussendoor even kwam bestellen? Iig was de sushi supervers. Jammie!

Verkooij
31 juli 2020

Het was allemaal weer prima in orde

Fred
28 juli 2020

M-J-A-M, het was allemaal weer erg lekker. We hadden wat te vieren, het werd een smakelijk feestje. Het enige aandachtspuntje waren de St. Jacobsschelpen. Die waren minder van structuur en vielen uiteen tussen de chopsticks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
26 juli 2020

Heerlijk verse sushi! Beste uit Gouda! Snel geleverd.

marianne
25 juli 2020
Sashimi fan
24 juli 2020

Perfecte sashimi. Altijd goede kwaliteit. Zeer vriendelijk personeel.

Rens en Thije
23 juli 2020

Heerlijke sushi gegeten! Lekker vers klaargemaakt en op tijd klaar voor afhaal!

Marjolijne
20 juli 2020

Heerlijke verse sushi. Goed verzorgd en volledig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
19 juli 2020

Echt lekkere sushi. Vers gemaakt en netjes bezorgd. Aanrader.

Barbara
18 juli 2020

helaas geen cola bij mijn bestelling en geen gratis rol bij besteding van 40 euro maar verder was het eten weer fantastisch.

Mirjam Bosch
13 juli 2020

Als altijd weer zalig. Zonder twijfel de beste sushi van Gouda en omstreken.

Joke Middelkoop
11 juli 2020

snel en goed

Tonny Planken
11 juli 2020

De soep had gelekt, daardoor alles t/m de bezorgtas nat. Bovendien was alles lauw ...vorige keren was dat niet het geval ,was het eten nog lekker warm... we wonen dichtbij.

Peter
5 juli 2020

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
3 juli 2020

super kwaliteit!

Niels
2 juli 2020
Bouwmeester
1 juli 2020

Heerlijk alweer!

Jan Piet de Vos
29 juni 2020

Wederom genoten van de beste sushi’s uit de regio

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
27 juni 2020

Was heerlijk! Door slecht weer restaurant plannen gecancelled. Thuis gebleven met gasten en besteld bij Kichi. Iedereen was onder de indruk!

Peter van Lier
27 juni 2020

Heerlijk!! Nooit geen Sushipoint meer. Kies voor Kichi.

Piket
26 juni 2020

We hebben dit keer gekozen voor een uitgebreide bestekling. Goede kwalliteit sushi, met lekkere bijgerechten. Ruime keuze voor een gezonde en heerlijke maaltijd. Dit keer ook snelle bexorging. Bedankt weer!