Facebook Instagram

Beoordelingen van Kichi Gouda

Recente recensies van Kichi Gouda

5 sterren na 196 reviews

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, super lekker, kwaliteits producten met goede smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor mij is de portie te klein (Bento schotel) en de smaken hadden wat sterker gemogen.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sushi van Gouda

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Gouda! Iets van een update over verwachte bezorgtijden zou geweldig zijn.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond al netjes klaar op afgesproken tijd en de kwaliteit van de verse sushi was weer top!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Superlekker en heel vers. Genoten

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede prijs en kwaliteitverhouding! Ook een ruime keuze in wat je kunt bestellen om te laten bezorgen. Echt een goed restaurant.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en vers.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede service, de lekkerste sushi van Gouda en omstreken

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te veel losse stukjes vis, weinig sushi voor 2 personen Erg prijzig ten opzichte van hoeveelheid. Bezorging was goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, de bezorging duurde iets langer omdat ze net terug waren van vakantie en het nogal druk was voor een donderdag maar daar werd ik netjes over gebeld en de bezorger was ook aardig (wat niet altijd zo is als je iets besteld)

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk alleen 1 uur en 15 minuten moeten wachten op de bestelling Een beetje lang:_(

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bezorgd, Goed verzorgd en Simpelweg heerlijk!!!

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Tja, wat kan ik zeggen, het was weer erg lekker. Ik had besteld via de site en ik was 2 minuten na de door mij aangegeven tijd in het restaurant en het stond al klaar, verpakt en wel.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Super vers.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En wederom uitstekende sushi.. we zijn verwend met zo'n hoge kwaliteit zo dichtbij. Binnenkort opnieuw bestellen.. lekker!!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten & altijd goede kwaliteit. Top zaak 👍👍

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer super lekker en vers. Nog nooit een tegenvaller gehad. 👍

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was netjes op tijd, klopte en de soep was warm. De sushi was vers en smaakte als vanouds lekker, zeker voor herhaling vatbaar

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk! Volgende keer hoeven de stokjes er echt niet bij; die hebben we zelf. ;-)

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi, keurig op tijd..

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd en sushi was zoals altijd heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse rolls, bereid waar we bij stonden. Lekkere gember erbij ook! We komen zeker terug!

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een heerlijke smaakbeleving voor mij de beste

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en snel bezorgd

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi die ik ooit gegeten heb. Blijf er terugkomen. Helaas bezorgen ze niet in Haastrecht, maar omdat het de lekkerste sushi is, bestellen wij en halen we het op.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I Have communicated my Complaints via e-mail already.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker en aardig personeel.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte sushi, al vaak besteld. Wel jammer dat er bijna altijd wel iets niet helemaal klopt met de bestelling.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en keurig bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Top, lekker en veel. Goede maki. Genoeg gember, soya en wasabi. Gemakkelijk af te halen, prima op tijd.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Makkelijke site, overzichtelijk. Had gekozen voor afhalen. Gerechten stonden klaar toen ik op aangegeven tijd binnen kwam. Zeer klantvriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Gouda! Precies op tijd geleverd en is het geld zeker waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte bezorging, goede sushi.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en beefrolletjes, bezorgd op precies de gewenste tijd. Alleen was de zak omgevallen of in elkaar gedrukt zodat alles door elkaar in de doos lag. Maar toch heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op de afgesproken tijd, goed verpakt. Prima kwaliteit van sushi en andere gerechten.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom netjes verzorgd. De beste sushi van Gouda en omstreken. Ga hier niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. Heerlijke futo maki met echte krab ipv surimi. Goed gevulde Temaki's. Het was weer lekker.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas toch inktvis in de sushibox, terwijl ik gemeld had in de opmerking dat we dat niet willen.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top sushi en heerlijke noodles en rijst. Bezorging is altijd vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi van Gouda!

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, heerlijk eten

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal gaan we naar het restaurant zelf, nu voor het eerst laten bezorgen. Alles was lekker behalve de tonijnsashimi. Deze was zenig en had ik als ik deze in het restaurant had gekregen teruggestuurd. Verder top.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel vind ik dat bij een bepaald bedrag de bezorgkosten mogen vervallen

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer goede kwaliteit sushi. Heerlijk zacht en smaakvol. Kichi is altijd een feestje. De beste sushi!

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. We kwamen na het eten erachter dat we hier al eens eerder in het restaurant zelf hadden gegeten en toen was het ook erg goed. Mini-minpuntjes: sojasaus erg zout, eigen soja maar gebruikt. Gratis blikje Ice Tea zat niet bij de bestelling

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden over de kwaliteit van de sushi. Super vers, netjes verzorgd. En er wordt ipv surimi krab met echt krabvlees gewerkt! Heerlijk. Bezorging was super snel. En dat op een zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten weer, beste sushi uit de regio

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst via online bestelling sushi laten bezorgen op ons huis adres. Producten zagen er verzorgd uit en waren goed van smaak. bezorging was snel en correct. voor herhaling vatbaarl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Her was heerlijk, super vers

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het allemaal een beetje hetzelfde smaken!! Jammer

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer heerlijk!

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! De sushi is echter te los gerold waardoor het snel uit elkaar valt.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer super lekker!

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld. Bestelling stond op tijd klaar. Goede kwaliteit eten! Gezien de grootte van de bestelling een fles wijn kado! Leuke geste, wordt gewaardeerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En super fijn jullie op de afgesproken tijd bezorgen

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werden verkeerde gerechten geleverd en de opmaak was rommelig, ik dacht eerst dat er een gedeelte gevallen was. De gratis frisdrank is niet aangekomen. Normaal heel erg tevreden maar deze keer minder

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend van kwaliteit! Op tijd gereed (voor het afhalen). Ook eten op locatie is aan te raden.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering 2 uur van tevoren besteld. Werd toch nog een uur te laat bezorgd. Er zat zand in de sashimi.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we onszelf echt willen trakteren op lekker eten dan bestellen we bij Kichi. Wat een heerlijke verse producten en de echte favoriet bij ons is Uramaki. Fantastisch!

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het eten was op de afgesproken tijd bezorgd.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere, smaakvolle, verse sushi!

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, compleet, vers en heel lekker!

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed. punt.

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en precies op tijd! Heerlijk gegeten!

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewend weer overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit, opmaak en vriendelijke bezorging! Echt genieten, dank je wel!

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Alleen was er een doosje met Japanse bami gaan lekken tijdens de bezorging. Verder top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kichi maakt de aller aller beste sushi. Echt fantastisch en supersnel. Alleen jammer dat er veel sesam overheen zat - had zonder gevraagd ivm allergie.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide waren top - heerlijke verschillende types besteld en ze waren super vers en top gemaakt - kwamen een 15min later maar de bezorger gaf dat ook duidelijk aan vanwege de drukte. -TOP

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich prima kwaliteit maar de sushi box voor 1 persoon is weinig creatief: 8 dezelfde stuks chef rol. Zou fijn zijn als er meer mogelijkheden zouden zijn voor 1 persoon, meer sushi per stuk bestellen bijvoorbeeld, of eigen box samenstellen.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik zin in lekkere sushi heb, dan bestel ik deze altijd bij Kichi. Ze Hebben me nog nooit in de afgelopen 5 jaar dat ik bij ze heb gegeten of heb laten bezorgen teleurgesteld. Top toko

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en net als we gewoon zijn A kwaliteit eten!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat dit de tweede keer is dat de bestelling niet compleet was. Geen gember, wasabi en eetstokjes bijgeleverd en maar 1 flesje soja........ Het eten was verder wel geweldig, zoals altijd.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in de regio! Kwaliteit altijd uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bezorging, maar pick up

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in de regio en ook nog snel bezorgd!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi van Gouda

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom van topkwaliteit. Bezorging was perfect op tijd. Beste sushi van Nederland wat mij betreft!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het koppel dat de zaak runt doen dit al jaren met veel liefde. Dat vind je ook in de gerechten terug. Iedere dag dag verse vis, en alles is kwaliteit gericht. En de sushi chef maakt je sushi met liefde en op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. Niet alleen verse en heerlijk eten. Maar er wordt ook erg hygiënisch gewerkt. En erg klantgericht, en vriendelijk. Ik heb hier een aantal jaar gewerkt met veel plezier. En hier blijf ik graag mijn eten bestellen. Het hele team is top!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, echt een luxe om dit Japanse restaurant in de buurt te hebben. Sashimi is altijd super vers. Om 17:40 besteld en om 18:30 bezorgd. Top!

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijk gegeten

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al vaak bij Kichi in het restaurant gegeten, maar we hadden nog nooit afgehaald. Alles was keurig en het eten was zoals altijd heerlijk! Wij blijven terugkomen en bestellen.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Bezorging was wel een half uur later (om 14u besteld voor 19u15, rond 19u50 bezorgd, maar wel op het drukke Oudjaarsavond).

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd heerlijke sushi bezorgd. Voor de derde keer op rij echter niet t beloofde"gratis"blikje fris erbij ontvangen.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging is wel echt slecht altijd. 1,5 tot 2u wachten is geen uitzondering. Altijd excuus: 'is een beetje druk'. Lijkt me dat, wanneer je dit elke week hebt, je hier toch op gaat anticiperen en extra mankracht inzet.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten, zeer correcte bezorgers.

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit sushi. Supervers en zeer smakelijk. Echter wel bijna een uur te laat bezorgd. Het was wel kerstavond dus misschien was het gewoon erg druk...

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld. 2,5 uur duurde het voordat we de bestelling hadden. Niet de eerste keer dat het erg lang duurde.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi is goed! De prijs vind ik in verhouding wel iets te hoog als ik het vergelijk met andere restaurants. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was alles weer perfect in orde. De kwaliteit van de sushi was net zo goed als in het restaurant zelf; namelijk super vers en goed op smaak. De misosoep was nog heet en de edamame lekker warm. Al met al top!

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Snel binnen gekregen en het eten war lekker!

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten gehaald bij Kichi in Gouda. Ik had de twee verschillende bento's de niku (vlees) en sakana (vis) en 8x de tonijn sushi rollen. Het was allemaal goed bereid, zat ruim voldoende extra's bij zoals zeewier, dressing/saus, gember, wasabi etc. Echt puur smaak genot voor de smaakpuppillen. Ik had geregeld online dat ik het om 15:10 kon halen en het was toen precies klaar. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is echt uitstekend. Ook de bezorging was correct en stipt op tijd. Het enige waar ik wat over twijfel is de kwantiteit en de prijs. Ik vind het toch wel redelijk kostbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer perfect. Top sushi en sashimi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, super lekker en goed gevuld. Bezorging was ook snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging was prima eten was heerlijk, alleenhet gratis blikje fris zat er niet bij

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeker voor herhaling vatbaar!

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten prima! Heel erg lang moeten wachten op de bezorging; niet prettig Opnieuw (al eerder meegemaakt) geen gratis drankje bijgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde wat lang door drukte. Helaas was de yakatori niet echt warm. De overige bestellingen waren prima!

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer teleurstellend Op donderdag om 19.00 uur besteld, na twee keer bellen pas om 21.20 bezorgd. De gefrituurde sushi was oud, helemaal klef geworden. Excuus of korting zou op zijn plaats zijn geweest. Teleurstellend voor dit geld! Doen we dus niet meer

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smaakvol, goed op temperatuur (niet te koud), zichtbaar vers en met gevoel voor detail in smaak bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service!

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben afgehaald en het eten stond klaar op het afgesproken tijdstip. Heerlijk gegeten.

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit en op tijd bezorgd

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 2 uur durende wachttijd snap ik niet helemaal (ondanks de drukte) Volgens mij werd onze bon pas gemaakt toen wij een belletje kregen dat het nog een half uur zou duren. Misschien meer mensen inzetten aangezien jullie zo populair zijn. Jullie sushi is verder SUPER!

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging keurig op tijd. Alleen, achteraf, die gratis cola ontbrak....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang. Er ontbreekt altijd wel wat zoals wasabi soja saus en stokjes. Op menu site kun je niet goed zien wat je uitkiest. Bij minimaal 20 euro krijg je een blik frisdrank. Ik bestel meestal tussen 80 en 100 euro. Voor de zekerheid schreef ik dat ik graag extra blikje cola wilde. Opmerking op de bon over de extra blik cola die ik had gevraagd ( "voor deze keer") was niet nodig geweest vind ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van goede kwaliteit, heerlijk gegeten.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super vers en lekkere sushi! Ook de bezorgtijd duurt nooit lang.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld, op de fiets vanuit Reeuwijk opgehaald en heerlijk gesmikkeld in de tuin. Eén van de beste geheimen van Nederland! Ken heel wat exclusievere Japanse restaurants die niet zulke heerlijke sushi maken. Ps, graag niet doorvertellen ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super. Maar bezorgtijd is en blijft heel erg lang (tot wel 90 min). Dat geven ze wel aan hoor. Maar je zou verwachten dat je een seintje krijgt wanneer het er ongeveer aan komt, beetje verwachting managen.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel snel gebracht.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten maar ruim anderhalf uur op moeten wachten én de cola light zat er niet bij! Mss volgende keer 2 meegeven dan ;).

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld. Wachttijd te lang !!! Voor verbetering vatbaar

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

opnieuw goed geregeld en heerlijk eten

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, beste van Gouda.

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en superkwaliteit zoals we dat al jaren zo kennen!

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur gewacht op eten. Maar goed dat het zo lekker is!

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geachte heer / mevrouw, Wij bestellen zeer regelmatig sushi bij jullie. Altijd van heerlijke kwaliteit! Wat ons de laatste tijd wel opvalt is dat er vaak te weinig of helemaal geen sojasaus of wasabi bijgevoegd is. Gister bijvoorbeeld wederom geen wasabi en te weinig sojasaus. We vragen altijd al om extra gember. Ik vind dat, zeker bij de prijzen die gerekend worden, er altijd voldoende gember/sojasaus/wasabi bijgevoegd moet zijn. Met vriendelijke groet, Mark Verstappen Raaigras 100 Gouda mark.verstappen@hotmail.com

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden met de bezorging, het zou er binnen 2 uur zijn maar was al binnen 1 uur bij mij!!!

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste keuken die ik ken. Heerlijk eten, altijd correct bezorgd.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was uit-stand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit!

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit Sushi, zeer snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En wat fijn dat ze bezorgen!!!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had afgelopen Zondag om 16.30 uur besteld voor een bezorging om 18.00 uur en het werd stipt op tijd geleverd. Alleen zonder stokjes maar de kwaliteit was weer super. Toppie!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer klantonvriendelijk. Voor de zoveelste keer besteld en na meer dan anderhalf uur nog niets ontvangen. Na telefonisch contact alleen maar smoesjes maar geen excuus. Er jammer dat er zo met klanten wordt omgegaan, geen belletje, mailtje niets en alleen uitleg over hoe druk zij het hebben. Kunnen bezorgen duidelijk niet aan. Let dus op als je wilt bestellen wellicht dat drie uur van te voren wel lukt

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was precies op tijd. Het eten was erg lekker. Dit is voor herhaling vatbaar.

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

afhaal . Ik kan de 1€ bij vooraf betalen niet plaatsen.

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waardeloos, nooit meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi (maar dat wist ik allang), bezorging op tijd door aardige, correcte bezorger. Kortom, niets op aan te merken

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Werd op tijd bezorgd en was zoals altijd erg lekker!

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling exact op tijd geleverd. Bestelde Sushi was van top kwaliteit. We hebben erg genoten.

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend !

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een goede kwaliteit... echt top. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen????????

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke verse sashimi en sushi. Bestellen gaat heel makkelijk via de website. Prima service. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Snelle bezorging en de beste sushi in Gouda en verre omstreken. Al jaren. Heerlijk

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er worden verse spullen gebruikt, dat proef en zie je. De bezorging is top, altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging op de aangegeven tijd, super dus!!

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best in Gouda and beyond!

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super super!!! Heerlijk eten!!! En altijd op tijd bezorgd!!!

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfecte kwaliteit, aardige bezorgers en op tijd!

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen groot fan en echt heel vaak geweest en besteld. Jaren zelfs wekelijks. Maar opeens ging het mis, sommige gerechten waren niet meer zo goed als voorheen en vooral de bezorgtijden werden absurd lang. Ook bij heel tijdig bestellen en een vaste tijd bevestiging. Dat het later wordt bezorgd staat vast. Maar hoeveel later is steeds de verrassing. En als je dan belt wat de stand van zaken is dan is een goede klantbehandeling ver te zoeken. Helaas. Ja, waren voorheen erg enthousiast. We hebben Kichi echt geholpen in hun start hier in Gouda. Leuk contact ook met de mensen. Maar dat is niet meer. We hebben het af en toe nog eens geprobeerd, maar ook nu was het toch weer een teleurstelling,. Dit was dan ook de laatste poging. Jammer.

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de afgesproken tijd afgeleverd, keurig verpakt. Heerlijk gegeten, echt top. Dit gaan we zeker vaker doen..

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Wat een super sushi!!!

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste Japanse restaurant in Nederland!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.. Precies zoals we het wilde hebben. TOP

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi, echt heerlijk. Vers en goed "gemaakt".

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldig eten, verser kan het niet! Kichi is een zeldzaam top tentje!

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, snel bezorgd, het was lekker. Toch heb ik een vraag en mogelijk advies. Waarom zit er tussen de heerlijke maki's mayonaise? Dat vind ik heel jammer. Dat haalt de puurheid uit het Japanse eten. Maionaise is een smaakmaker, dikmaker die niet thuishoort in puur eten. Vind ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier regelmatig. Ontzettend lekkere sushi, vers bereidt, keurig verzorgd! Bezorging is ook altijd keurig op tijd en erg vriendelijk! Ongekend lekker, veruit de beste in deze regio, voor ons nooit meer een ander! :-)

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi!

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd TOP Sushi!